Gluteus Medicus
Online Coaching

Online Coaching

Professionele begeleiding om samen te werken aan een gezondere leefstijl!

Stok achter de deur – Duurzaam – 24/7 begeleiding – Progressie meetbaar maken – Voor ieder doel

Inhoud Online Coaching pakket

 • Vrijblijvende intake (online): doelen bepalen, vorm van het schema kiezen, basismetingen
 • Persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw doelen
 • Persoonlijk voedingsschema/-advies afgestemd op jouw doelen
 • Uitwerking van recepten
 • Advies voor supplementen
 • Advies voor aanvullend onderzoek (indien nodig)
 • Uitleg over voeding en trainingsleer
 • Uitleg en tips voor leefstijloptimalisatie
 • Online toegang tot eigen Drive
 • 24/7 bereikbaar voor vragen of (afgestemd medisch) advies
 • Online/telefonische coaching call iedere twee weken: consult voor bespreken van het beloop/vragen/adviezen/follow-up
 • Online wekelijkse check-in via Drive: foto’s, metingen, evaluatie op alle domeinen

Totaalprijs: 117,00 euro per maand*

*De genoemde prijs (en ook coachingperiode) is per 4 weken en is inclusief 21% BTW. Er geldt een minimale coachingduur van 3 maanden (3 x 4 weken). Er geldt een opzegtermijn van 4 weken.

Je start met minimaal 3 maanden coaching, zodat we elkaar goed kunnen leren kennen en ik de plannen kan bijstellen. Zo weet ik hoe je ergens op reageert, wat wel/niet werkt en hoe jij verder kunt. Ook heb ik zo een breed beeld van jouw algehele gezondheid, waarin ik specifieke adviezen kan meegeven. Denk hierbij aan aanvullend onderzoek laten verrichten, als dat nodig is.

Waarom online coaching?

Wil jij goede en persoonlijke begeleiding om jouw doelen op een duurzame manier te bereiken? Wil je begeleid worden in de wirwar aan informatie die te vinden is tegenwoordig om tot een gezonde leefstijl te komen? Ben je op zoek naar een duwtje in de rug? Wil je meer weten over welke stappen voor jou nog gemaakt kunnen worden om tot blijvende resultaten te komen? Vind je het fijn om de motivatie vast te houden? Wil je weer beginnen aan het implementeren van een gezonde(re) leefstijl? Ben je benieuwd wat voor optimalisatie nog mogelijk is voor jouw training/voeding/leefstijl?

Ja? Herken jij jezelf in één van deze vragen? Met Online Coaching bij Gluteus Medicus help ik jou graag op weg.

Ik coach met een holistische denkwijze, gericht op jou als persoon en stem samen met jou alle plannen af. Het coachingstraject is geheel op maat en passend bij jouw doelen, situatie en wensen.

Voordelen van een coach

Algemeen:

✔️ Altijd bereikbaar

✔️ Professionele en deskundige begeleiding

✔️ Duidelijk en effectief

✔️ Complete schema’s en adviezen

✔️ Evicence based

✔️ Geschikt voor ieder doel

✔️ Flexibel en na 3 maanden maandelijks opzegbaar

✔️ Vanuit iedere locatie mogelijk

Voeding:

✔️ Macro’s – IIFYM – Schema – Opties

✔️ Vegetarisch/veganistisch zeer goed mogelijk

✔️ Voedingswensen in schema verwerkt

✔️ Makkelijke en lekkere recepten

✔️ Bijgesteld wanneer nodig

✔️ Afwisselende maaltijden

✔️ Supplementenadvies

✔️ Advies afgestemd op jouw dagelijkse leven

Training:

✔️ Sporten waar en hoe jij dat wil

✔️ Schema op maat

✔️ Oefeningen met uitleg

✔️ Logboek

✔️ Afwisseling en andere sporten mogelijk

✔️ Kwalitatieve checks op uitvoering (video)

✔️ Aandacht voor blessurepreventie

✔️ Beweeg op een manier die jij leuk vindt

Het voordeel van Online Coaching is dat jij zelf aan de slag kunt en je de trainingen zelf gaat uitvoeren, maar dat er wel een coach is om schema’s persoonlijk op te stellen, vragen te beantwoorden en jouw progressie te meten en daarop alles bij te stellen. Hiervoor hoef je dus niet in de buurt van Utrecht te wonen, Online Coaching is geschikt voor enthousiastelingen over de hele wereld!

Alle vragen kan je via mail/WhatsApp/(video)bellen bij mij kwijt en ik zorg voor een snel en deskundig antwoord, zodat je weer fijn verder kunt met jouw dag.

Gratis vrijblijvende intake

Voordat we aan de slag gaan met Online Coaching is er altijd een vrijblijvende intake waarin we elkaar leren kennen en waarbij je al je vragen al kunt stellen. Het grootste doel hiervan is jouw doelen bepalen en meetbaar maken, waardoor we erna aan de slag kunnen met een persoonlijke benadering om te werken aan die betere leefstijl/gezondheid/conditie/aanpak (of hoe je het ook voor jezelf wil benoemen).

 • Wat je vraag ook is: jouw doelen bepalen, meetbaar maken en dan ook echt behalen lukt het allerbeste wanneer je aan de slag gaat met een coach die jou hierin goed begeleidt. Een coach kan je helpen je andere inzichten te geven, jouw motivatie op peil te houden, tips te geven voor jouw eigen leefstijl, meer uitleg te geven over relevante zaken in jouw proces, je progressie te meten en te behouden en nog veel meer!
 • Je hoeft het echt niet alleen te doen. Ik geloof in de kracht van elkaar helpen om tot een beter resultaat te komen en dat ook te behouden.
 • Tijdens de intake bepalen we samen jouw hulpvraag. Dit kan uiteraard bij iedereen een andere vraag zijn, maar pas na een hulpvraag komen we tot een concreet doel. Een doel moet je SMART opstellen: Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch en Tijdgebonden. Maak het simpel, concreet en effectief door hier samen met een coach aan te werken en je progressie meetbaar te maken!