Biceps and Beans
Groepsles Biceps and Booty

Groepsles Biceps and Booty

Groepsles Biceps and Booty – vanaf januari 2023 weer!

Samen trainen aan een nog sterker en fitter lichaam? Doe gezellig mee met de groepsles Biceps and Booty op donderdagavonden 20.00-21.00 uur in het Beatrixpark in Utrecht Lunetten.

Hierin gaan we aan de slag met HIIT, cardio en goede oefeningen voor een heerlijke training waarbij je trots op jezelf kunt zijn! De kosten bedragen 7,50 euro per training en je kiest zelf wanneer je mee traint. Je zit nergens aan vast, je betaalt per training die je hebt meegedaan. Trommel gezellig je huisgenoten/familieleden/buren op om mee te sporten en sluit de dag goed af! Ook in de regen gaat de les door, maar dan onder het viaduct van de Waterlinieweg aan de rand van Beatrixpark Lunetten.

Wil je de groepsles een keertje uitproberen? Dan kan je je gratis aanmelden voor een proefles! Vul ook hiervoor het formulier hieronder in.

Waar: Beatrixpark Lunetten
Wanneer: vanaf januari 2023 weer op donderdagavond 20.00-21.00 uur
Kosten: 7,50 euro per les
Aanmelden: via het inschrijfformulier hieronder

Inschrijven kan via onderstaand aanmeldformulier. Afmelden kan tot uiterlijk 12 uur voorafgaand aan de training per mail.

This form is disabled.

Strippenkaart

Vaker trainen in een groepsles? Een strippenkaart voor Biceps and Booty is dan een voordelige optie! Voor maar 40,00 euro kan je 6 groepslessen mee trainen, voor 75,00 euro kan je 12 lessen meedoen. Stuur hiervoor een mailtje of vul het contactformulier hier op de website in met de strippenkaart vermeld in de opmerkingen!

✔️ Gezellig samen trainen met kracht/cardio/HIIT
✔️
Fitter lichaam, betere conditie en een sterker uithoudingsvermogen
✔️
Leeftijd/geslacht/kracht/conditie maakt niet uit: iedereen is welkom en kan meedoen

Overige vragen of opmerkingen? Of ook interesse in PT/voedingsschema’s/trainingsschema’s/volledige coaching? Laat dan je gegevens achter bij de contactpagina en dan hoor je snel van mij!