Biceps and Beans
All-in Coaching

All-in Coaching

Professionele begeleiding om samen te werken aan een gezondere leefstijl!

Compleet – Stok achter de deur – Goed trainen – Duurzaam – 24/7 begeleiding – Progressie meetbaar maken – Voor ieder doel

Jouw doelen bepalen, meetbaar maken en dan ook echt behalen lukt het allerbeste wanneer je aan de slag gaat met een coach die jou hierin goed begeleidt. Een coach kan je helpen je andere inzichten te geven, jouw motivatie op peil te houden, tips te geven voor jouw eigen leefstijl, meer uitleg te geven over relevante zaken in jouw proces, je progressie te meten en te behouden en nog veel meer! Je hoeft het echt niet alleen te doen, ik geloof in de kracht van elkaar helpen om tot een beter resultaat te komen en dat ook te behouden.

Complete begeleiding in voeding, training én Personal Training werkt motiverend om op een goede en duurzame manier jouw doelen te behalen. Ook leefstijl is hierbij belangrijk. Samen kijken we naar jouw wensen en stellen we je doelen precies op. Daarna gaan we hier effectief mee aan de slag: je ontvangt een op maat gemaakt voedingsschema of passende adviezen om gezond en lekker te kunnen eten passend bij jouw leefstijl. Hierbij ga je ook aan de slag met Personal Training (indien gewenst, anders is Online Coaching een betere optie voor jou) om begeleid te kunnen sporten én krijg je een trainingsschema voor thuis of in de sportschool. Bij Biceps and Beans stemmen we alles af op jouw leven en wensen, juist die kleine veranderingen gaan zorgen voor een houdbaar resultaat en belangrijker: plezier! Alles bij elkaar levert de succesformule om op een prettige manier te werken naar een betere versie van jezelf!

Wat ontvang je bij All-in Coaching?

  • Vrijblijvende intake (online): doelen bepalen, vorm van het schema kiezen, basismetingen
  • Eenmaal per week 60 min. Personal Training (thuis of buiten met materiaal)
  • Persoonlijk trainingsschema voor thuis en/of sportschool afgestemd op jouw doelen
  • Persoonlijk voedingsschema/-advies afgestemd op jouw doelen
  • Uitwerking van recepten
  • Advies voor supplementen
  • Check-in wekelijks: foto’s, omschrijving van jouw week, uitdagingen
  • Coaching call maandelijks: online meeting met hierna advies en aanpassing schema’s indien nodig
  • 24/7 bereikbaarheid voor vragen of advies

Totaalprijs: 195,00 euro per maand